Zgrada Opcine Obavijest

U godini 225. obljetnice Svete Vincence, nebeske zaštitnice Općine Blato, u prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, dana 04. kolovoza 2020. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana u Blatu održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Blato.

Na sjednici će, uz prigodni program biti uručena javna priznanja Općine Blato.

Ove godine dodijelit će se četiri priznanja i to:

Srebrni grb Općine Blato – pojedinačno priznanje Toniju Nimcu kao znak priznanja za iznimna postignuća na području sporta, promociji Blata i Republike Hrvatske.

Srebrni grb Općine Blato – pojedinačno priznanje Nikoli Bačiću kao znak priznanja za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju iz matematike.

Srebrni grb Općine Blato – skupno priznanje poduzeću „Mariner Commerce“ d.o.o. iz Blata kao znak priznanja i zahvalnosti za doprinos u radu Dječjeg vrtića Blato, kao i mnogih drugih udruga u Blatu kojima pomažu donacijama svojim pekarskim proizvodima.

Zlatni grb Općine Blato – skupno priznanje Ogranku Matice Hrvatske u Blatu kao znak priznanja i zahvalnosti zbog kontinuiranog djelovanja na području jačanja nacionalne svijesti, njegovanja hrvatskog jezika i kulturne baštine Blata i Republike Hrvatske;

U glazbenom dijelu nastupit će naša sopranistica Sara Žuvela.

Budimo odgovorni i poštujmo mjere socijalne distance.

Odjeljak za d.d.
Općine Blato


Ispis