Zgrada Opcine

33. sjednica Općinskog vijeća - 01. Travnja 2004. godine

Na sjednici Općinskog vijeća održanoj u četvrtak 1.travnja 2004. godine vijećnici Općinskog vijeća raspravljali su o dodjeli javih priznanja općine Blato. Tako je na prijedlog Odbora za društvene djelatnosti prihvaćen Zaključak o dodjeli Zlatnog grba Općine Blato Udruženju obrtnika Blato kao skupno priznanje svim registriranim obrtnicima i njihovim zaposlenicima koji doprinose svekolikom gospodarskom razvitku općine Blato i očuvanju blatske obrtničke tradicije koja datira još iz srednjeg vijeka.
Prihvaćen je i Zaključak o dodijeli Zlatni grb Općine Blato dr.sc. Zvonimiru Šeparoviću, kao znak zahvalnosti za njegov doprinos hrvatskom pravosuđu, međunarodnom priznanju RH, te promicanju ugleda i vrijednosti Blata i otoka Korčule. 
Vijećnici Općinskog vijeća suglasni su da se Srebrni grb Općine Blato kao skupno priznanje dodijeli posadi helikoptera 95. Zrakoplovne baze Split - Divulje kao znak zahvalnosti za sav uložen trud i požrtvovanje u trenucima hitnih medicinskih intervencija i ostalih životnih neprilika stanovništva Blata i otoka Korčule.
Javna priznanja dodijelit će se dobitnicima na svečanoj sjednici Općinskog vijeća koja će se održati 27. travnja 2004. godine povodom blagdana svete Vincence i Dana Općine Blato. (D.P) 


Ispis