Javna Priznanja 7 2021

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja dana 04. kolovoza 2021. godine u velikoj dvorani Doma kulture u Blatu održana je svečana dodjela javnih priznanja Općine Blato za 2020. godinu.

Priznanja su dodijeljena:

Srebrni grb Općine Blato - skupno priznanje Postrojbi civilne zaštite Općine Blato u znak zahvalnosti i priznanja svim članovima Postrojbe civilne zaštite i njima dragovoljno pridruženim članovima na aktivnostima i predanom radu u sprovođenju mjera za suzbijanje pandemije virusa SARS-CoV-2 na području Općine Blato u 2020. godini.

Srebrni grb Općine Blato – skupno priznanje Društvu „Naša djeca“ Blato kao znak zahvalnosti svim članovima Društva koji svojim volonterskim radom doprinose razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života najmlađih stanovnika Blata.

Srebrni grb Općine Blato - pojedinačno priznanje Nikoli Bačiću kao znak priznanja za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju iz matematike.

Zlatni grb Općine Blato - skupno priznanje Klapi Kumpanji iz Blata kao znak priznanja za dugogodišnji doprinos na promicanju klapskog pjevanja te promociji Blata i njegove kulturne baštine.

Zlatni grb Općine Blato - pojedinačno priznanje gosp. Jurju Bosniću Foto kao znak priznanja i zahvalnosti za životno djelo posvećeno poljoprivredi, zemlji i težaku, inovacijama na zaštiti vinograda od mraza, očuvanju izvornih sorti vinove loze te za doprinos u promicanju i čuvanju baštine i nacionalnog identiteta.

Priznanja je po ovlaštenju načelnika Općine Blato dodijelio prof. Tonći Padovan, a program je vodila prof. Maja Gavranić, voditeljica Kulturnog centra Blato.

U glazbenom dijelu nastupila je Klapa Kumpanji.
Program je održan u skladu s epidemiološkim mjerama.

javna priznanja 7 2021 1


Ispis