U velikoj dvorani Doma kulture u Blatu, 4. veljače 2017., održana je tradicionalna Zmajeva noć, a čiji je domaćin bio Blatski športski klub „Zmaj“. Večer je prigodno otvorio predsjednik Nikola Milat koji se zahvalio svim bivšim i sadašnjim igračima i članovima uprave, te navijačima, sponzorima i prijateljima kluba na podršci i doprinosu.

Tijekom večeri, sukladno dugogodišnjoj tradiciji, izabrana je „zvijezda“ Zmajeve noći, pa je tako ove godine laskavu titulu klupske „missice“ ponijela Viktoria Bosnić, dok je po izboru Udruge navijača „Red Dragons“ nagradu „Zmajevo srce“ za najboljeg igrača u protekloj nogometnoj sezoni dobio Dino Špaleta.

Nagrada je utemeljen prije šest godina, a Dino se tako pridružio dosadašnjim dobitnicima Anti Prižmiću (2010), Ivanu Bačiću (2011), Vinku Šeparoviću 'Markoti'(2012), Petru Sardeliću 'Brku' (2013), Matiji Šeparoviću (2014) i Jerku Šeparoviću(2015). Ugodnom i veselom raspoloženju pridonijela je grupa „Boss“ iz Splita, kao i brojne vrijedne lutrijske nagrade i pokloni koje su donirali sponzori i prijatelji kluba. Inače, ove godine ulaz je bio slobodan za sve srednjoškolke i srednjoškolce sa otoka Korčule, što je za svaku pohvalu.

tekst: D. Oreb

preuzeto s web stranice:MARKO POLO SPORT

alt


Ispis   E-mail