Joint Secap 4 2021

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 22. svibnja 2021. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Akcijskog plana energetski održivog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama (Sustainable Energy and Climate Action Plan – SECAP) Otok Korčula s obrazloženjem, na adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Prijedlozi, komentari i primjedbe na predloženi Nacrt dostavljaju se isključivo na obrascu za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti na internet stranicama Općine Blato.

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko napisani, uz jasno navođenje dijela prijedloga akta/dokumenta na kojeg se odnose, te biti dostavljeni u gore navedenom roku.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Općine Blato. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog bude javno objavljen, molimo da to jasno istaknete pri slanju prijedloga.

Nacrt prijedloga Akcijskog plana energetski održivog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama (Sustainable Energy and Climate Action Plan – SECAP) Otok Korčula objavljen je u elektronskom obliku na internet stranici Općine Blato www.blato.hr.

Nacrt prijedloga Akcijskog plana energetski održivog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama (Sustainable Energy and Climate Action Plan – SECAP) Otok Korčula koji je objavljen na internet stranici predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Akcijskog plana energetski održivog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama (Sustainable Energy and Climate Action Plan – SECAP) Otok Korčula.

Tekst ove objave objavit će se na web stranici Općine Blato www.blato.hr u rubrici „Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću“.

Po provedenom savjetovanju izradit će se izvješće o provedenom savjetovanju.

Općina Blato


Ispis