Sa ciljem educiranja svih dionika direktno ili indirektno uključenih u turističku ponudu te unaprijeđenja usluga i podizanja kvalitete iste Turistička zajednica općine Blato nastavlja sa ciklusom edukacija za sve iznajmljivače i djelatnike u turizmu.

Ovog puta za Vas smo, u suradnji sa Blatom 1902, pripremili radionice tradicionalne izrade sapuna, namijenjene svima koji žele naučiti izraditi prirodni sapun u kućnoj radinosti na tradicionalan, starinski način. Radionica je jednodnevna te se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela. Sapuni se rade ručno, metodom hladnog postupka, te iste polaznici radionice nose sa sobom kući. Također, u sklopu radionice, svaki polaznik dobiva skriptu u kojoj je sažeta cjelokupna obrađena materija. Nakon radionice, svaki polaznik stječe dovoljno znanja i vještine za stvaranje vlastitih, mirisnih i zdravih sapuna.

Trajanje radionice: 5-6 školskih sati (ovisno o zainteresiranosti polaznika radionice)
Max.broj polaznika: 6 osoba
Mjesto održavanja radionice: prostorije uljare Blato 1902 d.d.
Planirani termin radionica:
17.veljače - jutarnji termin
24.veljače - poslijepodnevni termin
Voditelj radionice: Sandra Šeparović
Cijena radionice: 350,00 kn (TZO Blato sufinancira 50% cijene radionice po polazniku)

Molimo zainteresirane da se zaključno sa 15.veljače jave u Turistički ured u Blatu (osobnim dolaskom, putem telefona 851 850 ili e maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) kako bi osigurali svoje mjesto na ovim radionicama.

alt

TZO BLATO


Ispis