U prostorijama DVD-a Blato upriličena je svečana primopredaja vrijedne vatrogasne opreme koju je posredstvom tvrtke „Živo“ – Blato ovdašnjim vatrogasnim društvima donirala tvrtka „Drezga“ – Bestovje, zastupana po direktorici Martini Drezga, a koja je ovlašteni zastupnik tvrtke „Husqvarna“ za Hrvatsku.

Vrijednost donacije iznosi 30-tak tisuća kuna, a sastoji se od šest profesionalnih motornih pila marke „Husqvarna“ koje će biti dodijeljene DVD-ima iz Blata i Smokvice na otoku Korčuli i vatrogasnim društvima iz Putnikovića, Janjine i Stona na Pelješcu.

Vrijednu donaciju je u nazočnosti članova i uprave DVD-a Blato vatrogasnom zapovjedniku Josipu Boškoviću uručio Ivan Bačić Živo zastupnik „Husqvarne“ za otok Korčulu i Pelješac, te im osobno i u ime donatora zaželio uspješan i učinkovit rad i što manje požarnih intervencija.

Zahvalivši se gosp. Bačiću i direktorici tvrtke „Drezga“ gđi. Martini Drezga na uručenoj donaciji, članovi DVD-a Blato iskazali su želju da se ova hvale vrijedna suradnja nastavi i ubuduće, a sve u cilju što kvalitetnije materijalne opremljenosti DVD-a i uspješnosti prilikom vatrogasnih intervencija na ovom i širem području.

alt

tekst i foto: D. Oreb


Ispis   E-mail