Blatski fižuli - ustanova u kulturi započela je sa prikupljanjem prijava za ovogodišnji Festival klapa Dubrovačko-neretvanske županije koji će se održati 5. kolovoza (nedjelja) 2012. godine u 21:00 sat, na Dan domovinske zahvalnosti, u okviru XX. Blatskog ljeta.

 

Prijave se primaju do 25. lipnja na adresu Blatski fižuli-ustanova u kulturi, Trg dr. Franje Tuđmana, br. 2. 20271 Blato o/Korčula ili na fax br. 020 851 346 i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Na Festival se mogu prijaviti muške, ženske i mješovite klape iz Dubrovačko-neretvanske županije (pjevači/pjevačice stariji od 16 godina).

Klape pjevaju u "a capella" formi – bez instrumentalne pratnje.

 

Voditelj prijavljuje klapu i to:

  • naziv klape,
  • biografija klape,
  • mjesto djelovanja,
  • kontakt informacije i
  • imena članova klape
  • 2 (dvije) skladbe i to: jednu izvornu i jednu popularnu (šansona, balada, šlager itd.)

uz navode izvora (autora glazbe i teksta te autora aranžmana), voditelj klape jamči za točnost navedenih izvora.

 

Na osnovu pristiglih prijava izvršiti će se izbor klapa koje će nastupiti na Festivalu o čemu će klape biti obaviještene do 10. srpnja 2012. godine.

Formular prijave možete preuzesti u PDF formatu ili doc formatu.

PDF format je pogodan za ispis na tiskaču i ručno popunjavanje. Tako popunjen obrazac pošaljite poštom ili faxom.  DOC format možete popuniti na računalu, pohraniti i takav poslati elektronskom poštom na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Ispis   E-mail