altPoznati estradni umjetnik i pjevač Jasmin Stavros uručio je Udruzi osoba s posebnim potrebama „Vincenca“ ček od 45 tisuća kuna, a koje je „uprihodio“ na humanitarnom koncertu održanom na blatskoj Plokati, pod nazivom „Otvorimo srce“.

 

Tim povodom uprava i članovi „Vincence“, te predstavnici „Red dragonsa“ i Radio Blata (organizatori humanitarnog koncerta), priredili su u prostorijama Udruge prigodan susret s popularnim Stakijem i blatskim zetom Jasminom Stavrosom, te mu se zahvalili na iskazanoj humanosti, „velikom srcu“ i doprinosu nabavci specijalnog dizala koji omogućava ulazak u more invalidima i osobama s posebnim potrebama.

Da podsjetimo, Jasmin Stavros se velikodušno odrekao honorara u korist Udruge osoba s posebnim potrebama „Vincenca“, čiji je sav prihod namijenjen za nabavku specijalnog dizala koje će se postaviti u uvali Prigradica.

Također treba napomenuti da je na humanitarnom koncertu u Blatu pod nazivom "Otvorimo srce" Jasmin Stavros grupi Naranča (band) i gospodinu Mariu Domazetu (razglas) podmirio troškove trajekta, dok su se isti velikodušno odrekli honorara u korist Udruge "Vincenca"

 

alt

tekst i snimke: D. Oreb


Ispis   E-mail