.

Četveročlana šahovska ekipa Školskog športskog kluba OŠ Blato, u sastavu Ivana Marinović, Ana Baltić, Julija Bosnić i Dea Telenta osvojila je pod vodstvom trenera Marina Sardelića zasluženo prvo mjesto na upravo održanom županijskom prvenstvu Školskih sportskih klubova osnovnih škola u šahu, a koje je održano u prostorijama OŠ Marin Getaldić u Dubrovniku. Do prvog mjesta i već treće za redom titule prvaka županije mlade blatske šahistice došle su pobjedama protiv ekipe OŠ Ivan Gundulić (2,5:0;5) i OŠ Marin Držić (2,5:0;5). Osvajanjem prvog mjesta na županijskom prvenstvu mlade blatske šahistice stekle su pravo daljnjeg natjecanja na prvenstvu Dalmacije za školske športske klubove osnovnih škola koje će se održati 01. travnja u Zadru. 
I ovi, kao i prethodni dobri rezultati mladih blatskih šahistica rezultat su dobrog i kontinuiranog rada blatske škole šaha, odnosno Šahovskog kluba Blato, a koji redovito okuplja 20-tak mladih i 30-tak odraslih šahista. 
Uz naše iskrene čestitke poželimo mladim blatskim šahisticama i njihovom treneru da ponove sličan uspjeh i na prvenstvu Dalmacije u Zadru !!! (D.O.) 

Sah 


Ispis