Kat Izmjera 6 2024

Pozivamo sve nositelje prava na području k.o. Blato čije su čestice obuhvaćene terenskom izmjerom prema rasporedu u prilogu na obilježavanje granica zemljišta.

Nositelji prava koji se odazovu ovom pozivu dužni su sa sobom ponijeti osobnu ili drugu identifikacijsku ispravu iz koje je vidljiv osobni identifikacijski broj (OIB).

Molimo Vas da, uz suglasje sa susjedima, uklonite eventualne prepreke na granicama vašeg zemljišta te, po mogućnosti, označite granice zemljišta i prije datuma određenog za obilježavanje.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati zakazanom terminu, granice zemljišta je potrebno obilježiti prije termina, a u terminu Vas može zastupati osoba koju za to ovlastite. Osoba koja Vas zastupa mora biti upoznata sa obilježenim međama, te mora imati podatke o osobi ili osobama koje polažu prava na katastarskoj čestici za koju se vrši obilježavanje. U navedenom slučaju potrebna je potpisana punomoć koja ne mora biti ovjerena u javnog bilježnika.

U slučaju vremenskih nepogoda obilježavanje se ne odgađa.

Za dodatne informacije o obilježavanju, molimo da se obratite na tel: 021 277 113 radnim danom u vremenu od 09:00 do 13:00 h ili preko e-pošte na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Raspored za preostale čestice obuhvaćene izmjerom biti će objavljen uskoro.

gp terenska izmjera 7 mjesec 1

gp terenska izmjera 7 mjesec


Ispis