Osposobljavanje 2 2021

U sklopu projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda i kojeg provodi Katus d.o.o. u partnerstvu s udrugom Novi otok i Lokalnom akcijskom grupom „LAG 5“, u tijeku su prijave za besplatne programe osposobljavanja, prekvalifikacije i usavršavanja.

Ukoliko ste nezaposlena osoba, možete se prijaviti za sljedeće programe:

  • SLASTIČAR/KA
  • KUHAR/ICA
  • SOBAR/ICA
  • RAČUNALNI/A OPERATER/KA

Edukacije se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela, te ih izvode predavači Učilišta Virtus, ustanove za obrazovanje odraslih iz Splita. Svi polaznici će po njihovom uspješnom okončanju dobiti uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u radnu knjižicu.

Prijave i informacije na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Edukacija za slastičara/ku započinje 9. veljače 2021. godine. Budući da još uvijek ima raspoloživih mjesta u grupi, pozivamo zainteresirane da se čim prije jave!

Termini edukacija za zanimanja kuhar/ica, sobar/ica i računalni/a operater/ka planiraju se kroz veljaču/ožujak, te će biti objavljeni ovisno o interesu i popunjavanju grupa.


Ispis