Talke It Slow

U sklopu projekta TAKE IT SLOW, Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna agencija DUNEA vas pozivaju na RADIONICU “EKO CERTIFICIRANJE – ZNAČAJ NA TRŽIŠTU” za male i srednje proizvođače na Korčuli.

Radionica će se održati u srijedu 18. svibnja 2022. u klavir sali u Domu kulture Blato na otoku Korčula, s početkom u 15:00.

Radionicu će voditi Ana Marušić Lisac, dipl. ing. agronomije. Marušić Lisac se bavi kontrolom i certifikacijom ekološke poljoprivrede i proizvodnje više od dvadeset godina, otkada vodi certifikacijsko tijelo Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. Aktivno radi na promociji održivosti, regenerativne poljoprivrede i razvoja ruralnog prostora, s naglaskom na radu s malim proizvođačima, osobito na udaljenim i teže pristupačnim prostorima.

Trajanje radionice je do tri sata, a govorit će se o tehničkim aspektima i aspektima tržišta u ekološkoj poljoprivredi i proizvodnji, eko certifikatima te lancima dobave.

Molimo da izrazite svoj interes za sudjelovanje na radionici na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili +385 (20) 638 451 (Mirela Raič).


Ispis