Obavijest Eudkacija10 2020

- PRVA GRUPA EDUKACIJA POČINJE U ČETVRTAK 23.10.2020. !
- TEORETSKI DIO EDUKACIJA MOŽETE PRATITI ON LINE !
- POLAZNICIMA ĆE BITI PLAĆEN TROŠAK LIJEČNIČKOG UVJERENJA NA TERET PROJEKTA!

Udruga Novi otok i LAG 5 kao partneri na projektu „Oblak znanja za otok mogućnosti“ poziva sve zainteresirane da se još uvijek mogu prijaviti na besplatne edukacije/osposobljavanja za pet najtraženijih zanimanja u našoj županiji:

- jednostavni poslovi u zanimanju kuhar/ica
- jednostavni poslovi u zanimanju slastičar/ka
- recepcioner/ka
- sobarica
- njegovatelj/ica starijih

ISKORISTITE OVO VRIJEME ZA SVOJU BESPLATNU EDUKACIJU!!

Edukacije provode predavači i vanjski suradnici učilišta Virtus iz Splita a većina predavača su nastavnici iz srednjih škola s otoka. Po uspješnom završetku programa, izdaju se uvjerenja o osposobljavanju koji se upisuje u e-radnu knjižicu).

Uvjeti za upis su sljedeći:
- mlada ste osoba do 29 godina koja aktivno traži posao, ili
- nezaposlena ste osoba koja pripada jednoj od ranjivih skupina;
- završena osnovna škola (osim za zanimanje recepcioner/ka gdje je uvjet završena srednja škola).

Teorijski dio edukacija odvijat će se od 23. listopada do 15.prosinca 2020. u Vela Luci, radnim danom od 15.00 do 18.00 sati u Zadružnom domu (II kat). Zbog stanja u zemlji s Covidom 19, sve edukacije se mogu pratiti ON LINE , od kuće ! i
Praktični dio odvijat će se kod poslodavca-ugostitelja, prema posebnim dogovorima ili po izboru. Svim polaznicima koju prođu teoretski dio edukacije platit će se na teret projekta LIJEČNIČKO UVJERENJE koje je potrebno za obavljanje prakse.

PRIJAVLJUJETE SE slanjem prijavnice ili samo maila na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom - prijava na edukacije ! Po zaprimanju Prijave, voditelj projekta će vas povratno kontaktirati sa svim detaljima oko pohađanja edukacije.

Pratite nas na www.oblakznanja.eu www.noviotok.hr na Facebooku i Instagramu

Projekt Oblak znanja za otok mogućnosti-stjecanje tržišno potrebnih kompetencija putem e učenja“ kodnog broja (Up.01.3.01.00079) koji se provodi s partnerima: Udrugom Novi otok i Lokalnom akcijskom grupom LAG 5 financira se u 100% iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020", Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja-faza III.


Ispis   E-mail