Blato Iz Zraka 2020

Javni poziv 2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projektnih prijedloga i projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2021. godini.

Opći cilj Javnog poziva

  • osiguravanje ravnomjernog društveno-ekonomskog razvoja hrvatskih otoka, u skladu s Programom stvarajući povoljno okruženje za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva i podržavajući njihovo umrežavanje

Specifični cilj Javnog poziva

  • osnaživanje uloge i kapaciteta organizacija civilnog društva na otocima i to putem poticanja različitih gospodarskih i društvenih djelatnosti koje djeluju u skladu s ciljevima održivog razvoja.

Prihvatljivi prijavitelji Javnog poziva

  • organizacije civilnog društva (udruge, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne neprofitne ustanove, pravne osobe vjerskih zajednica, privatne neprofitne ustanove i zadruge) koje imaju sjedište i djeluju na području otoka, koje su osnovane u skladu s posebnim propisom kojim se uređuje civilno društvo.

Prijavu na ovaj Javni poziv prijavitelji mogu podnijeti isključivo elektroničkim (internet) putem kroz sustav www.financijskepodrske.hr.
Rok za podnošenje projektnih prijava je 5. studenoga 2021. godine.

Online radionica namijenjena potencijalnim korisnicima na ovaj poziv održat će se 20. Listopada 2021.
Na rdionicu se možete prijaviti do 18. Listopada na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Ispis