Na Natječaj se javilo 9 studenata i to 8 studenta sukladno Listi prvenstva utvrđenoj prema Pravilniku o stipendiranju studenata i učenika Općine Blato i 1 student kao najuspješniji učenik Srednje škole Blato, a na prijedlog Srednje škole Blato.

Načelnik Općine Blato donio je Zaključak kojim će za akademsku godinu 2019/2020. stipendirati:

- Najbolju učenicu Srednje škole Blato

Julija Žanetić – Medicinski fakultet Zagreb – Medicina

- Dva učenika deficitarnog zanimanja i to:

Ivan Jerebić – Medicinski fakultet Split – Medicina

Mario Branko Žanetić – Medicinski fakultet Split – Farmacija

Jednog studenta prema Listi reda prvenstva:

Marija Matulović – Medicinski fakultet Split – Dentalna medicina

Lista reda prvenstva kandidata za dodjelu stipendija Općine Blato utvrđena je prema Pravilniku o stipendiranju studenata i učenika Općine Blato (Službeni glasnik Općine Blato broj 4/03 i 1/04), a ista je objavljena na oglasnoj ploči Općine Blato.

U slučaju da bilo koji student odustane od stipendije Općine Blato stipendiju će dobiti prvi student sa najvišim brojem bodova prema utvrđenoj Listi prvenstva.

S primateljima stipendije Načelnik Općine Blato sklopiti će Ugovor o stipendiranju, o čemu će isti dobiti pismenu obavijest.

Načelnik Općine Blato također je donio Zaključak da će studentima koji su se prijavili na raspisani Natječaj, a nisu stekli uvijete za dobivanje stipendije dodijeliti jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 2.000,00 kuna po studentu.

Odjeljak za d.d.

Općine Blato


Ispis