Namijenjena je mladim nezaposlenim osobama s otoka Korčule za poduzetništvo u kulturi i vezane kompetencije koje će im olakšati zapošljavanje ili pokretanje vlastitog posla. Prijave se vrše putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (u prijavi navedite ime i prezime, koliko imate godina, jeste li nezaposleni te podatke za kontakt/e-mail i mobitel).

Tribina „Kulturna politika Korčule“ održava se u četvrtak 5. ožujka 2020. s početkom od 12 sati u vijećnici Grada Korčule. Namijenjena je široj zainteresiranoj javnosti, zajedno s lokalnim dionicima koji djeluju na području kulture - predstavnicima kulturnih i javnih ustanova i organizacija, donositeljima odluka, lokalnim kulturnim udrugama, poduzetnicima i umjetnicima, te polaznicima edukacijskih radionica koje se provode u sklopu projekta „Uči dalje!“. Na njoj će se analizirati stanje kulturne politike otoka Korčule te predložiti aktivnosti s ciljem njenog unaprjeđenja.

Okrugli stol „Zagovaračka kulturna politika“, koji se održava u petak 6. ožujka 2020. s početkom od 12 sati u vijećnici Grada Korčule, ima za cilj ponuditi prijedlog konkretnih aktivnosti za razvoj kulturne politike i poduzetništva u kulturi na otoku Korčuli. Namijenjen je prvenstveno dionicima s otoka koji rade u kulturi ili su s njom u neizravnom doticaju, a zaključci i prijedlozi s okruglog stola bit će svojevrsna uputa polaznicima edukacija u kojem smjeru razvijati nove ideje i poduzetničke inicijative s kojima bi se u konačnici obogatila kulturna ponuda i otok postao više prepoznatljiv kao otok kulture.

Sudjelovanje na okruglom stolu potrebno je najaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., dok je prisustvovanje tribini slobodno i otvoreno za javnost.

Sva događanja vodit će kazališna redateljica, producentica, kulturna poduzetnica, istaknuta stručnjakinja i poznavateljica kulturnih politika - Nora Krstulović.

https://www.lag5.hr/vijesti/poziv-na-tribinu-i-okrugli-stol-na-temu-kulturne-politike-i-poduzetnistva-u-kulturi-na-otoku-korculi.html


Ispis