Gršćica
Home
OBAVIJEST GRAĐANIMA - Sunčani ratak d.o.o.

Poštovani građani,

budući da je ovih dana javnost obasuta neistinitim informaciijama od strane predstavnika tvrtke SUNČANI RATAK d.o.o., Sesvete, Međugorska 6 , u svezi legalnosti rada i naloga za rušenje objekta, Općina Blato ima potrebu ovim putem izvijestiti javnost o stvarnom stanju, iako smo i do sada bili otvoreni za svaku pismenu i usmenu informaciju u prostorijama Općine.

Cijeloviti dokument obavijesti sa rješenjem građevinske inspekcije možete preuzesti i pogledati ovdje:  Cjeloviti dokument

Vijesti

U PRIGRADICI ODRŽANO MEĐUŽUPANIJSKO PRVENSTVO U ŠPORTSKOM RIBOLOVU ZA KATEGORIJU U-16 - LOV ŠTAPOM S OBALE
16/09/2014
article thumbnail

U akvatoriju uvale Prigradica (zapadna i istočna punta), a u organizaciji Hrvatskog saveza za športski ribolov na moru, održano je Međužupanijsko prvenstvo u športskom ribolovu za kategoriju U16 – lov štapom s obale, a čiji je domaćin bila Športsko ribolovna udruga Pagar – Blato.


OBILJEŽAVANJE 23. OBLJETNICE USTROJA OBRANE OTOKA KORČULE I DIJELA POLUOTOKA PELJEŠCA
15/09/2014

Povodom obilježavanja 23. obljetnice ustroja obrane otoka Korčule i dijela poluotoka Pelješca predstavnici Općine Blato zajedno sa članovima Zapovjedništva  i Zbora narodne garde 15. rujna 2014. godine u 10,00 sati položili su vijenac  pred spomen ploču Doma športova u Blatu, iskazujući time zahvalnost svim braniteljima.


10. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA
15/09/2014

10. sjednica Općinskog vijeća Blato održat će se  18. rujna (četvrtak) 2014. godine u vijećnici Općine Blato s početkom u 17.00 sati sa slijedećim dnevnim redom:

1.    Prijedlog Odluke o prihvaćanju polugodišnjeg obračuna Proračuna za 2014. godinu;
2.    Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Izvješća Općinskog načelnika o radu Općine Blato za razdoblje od 01. siječnja 2014. godine do 30. lipnja 2014. godine;
3.    Prijedlog Odluke o Izmjenama i dopunama Odluke o koeficije [ ... ]


LORE MARR-BIEGER NA OTOKU KORČULI
11/09/2014
article thumbnail

Danas je u Blatu boravila Lore Marr-Bieger, autorica poznatih turističkih vodiča koji detaljno upoznaju njemačke posjetitelje sa atraktivnostima hrvatskih destinacija, ovog puta atraktivnosti otoka Korčule na kojem Lore Marr boravi posljednja dva dana.


V.U. KUMPANJIJA NA AUREA FESTU U POŽEGI
10/09/2014

Na poziv Grada Požege i TZ Grada Požege V.U. Kumpanjija gostovalo je na Aurea festivalu u Požegi od 5.-7. rujna 2014. Na Festivalu su prezentirali folklornu baštinu Blata. Požežanima su se predstavili kotiljunom , pastirskim plesom iz 18. stoljeća, spletom pokladnih plesova te plesom od boja, posebnom atrakcijom koja je izazvala pravo oduševljenje publike.


PRIMANJE U UDRUZI "VINCENCA" ZA VODITELJA ZAPADNO - AUSTRALSKO UDRUGE "SV. VINCENCA" PERTH
09/09/2014
article thumbnail

Udruga osoba s posebnim potrebama "Vincenca" Blato u svojim prostorijama upriličila je primanje za voditelja Zapadno-australske udruge "Sv. Vincenca", Perth Matka Šeparovića Burćinu. Na primanju mu je uručena zahvalnica i prigodni pokloni kao znah zahvalnosti za podupiranje rada udruge "Vincenca", Blato. Zahvalnicu mu je u ime Udruge uručio Ante Surjan.  


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting