Prigradica
Home
OBAVIJEST GRAĐANIMA - Sunčani ratak d.o.o.

Poštovani građani,

budući da je ovih dana javnost obasuta neistinitim informaciijama od strane predstavnika tvrtke SUNČANI RATAK d.o.o., Sesvete, Međugorska 6 , u svezi legalnosti rada i naloga za rušenje objekta, Općina Blato ima potrebu ovim putem izvijestiti javnost o stvarnom stanju, iako smo i do sada bili otvoreni za svaku pismenu i usmenu informaciju u prostorijama Općine.

Cijeloviti dokument obavijesti sa rješenjem građevinske inspekcije možete preuzesti i pogledati ovdje:  Cjeloviti dokument

 
XXII. BLATSKO LJETO

 

alt

Opširnije...
 

Vijesti

PRIMANJE ZA NAJBOLJE UČENIKE OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE BLATO
28/07/2014
article thumbnail

U ponedjeljak, 28. srpnja 2014. godine u 10,00 sati u velikoj dvorani Doma kulture održano je, već tradicionalno, prigodno primanje za 45 najboljih učenika Osnovne i Srednje škole Blato, njihovih mentora i ravnatelja škola.   Na temelju Odluke Općinskog načelnika kriterij po kojem su izabrani najbolji učenici je prosjek ocjena 5.0 ili 4,5 i na više za učenike koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto pojedinačno na županijskim, državnim ili međunarodnim prvenstvima uključuju [ ... ]


IV. LJETNI MASKENBAL
28/07/2014
article thumbnail

U organizaciji U.P.O. Krulića na Plokati je 26. srpnja održan IV. veliki ljetni maskenbal. Veliki broj kostimiranih grupa i ostale posjetitelje zabavljao je DJ po izboru Radio Blata. Na plokati su se prezentirale i udruge Liga protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet i Udruga osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato. Program je vodio Ivan Telenta.


"PREŠUĆENI RAT KORČULANSKI KOTAR U PRVOM SVJETSKOM RATU"
28/07/2014

  U maloj dvorani Doma kulture u nedjelju, 27. srpnja. otvorena je izložba "Prešućeni rat korčulanski kotar u prvom svjetskom ratu". Izložbu je otvorio prof. Tonko Barčot , voditelj Arhivskog sabirnog centra Korčula - Lastovo. Izložba je otvorena uoči obilježavanja stote godišnjice od početka prvog svjetskog rata, a prvi puta je prezentirana javnosti u Gradskom muzeju u Korčuli povodom obilježavanja međunarodnog dana arhiva.


PREDSTAVLJANJE KNJIGE "HRVATSKA TUŽBA PROTIV JUGOSLAVIJE (SRBIJE I CRNE GORE) PRED MEĐUNARODNIM SUDOM PRAVDE U HAAGU"
28/07/2014

U okviru kulturnog programa XXII. Blatskog ljeta održana je u velikoj dvorani Doma kulture u Blatu promocija knjige "Hrvatska tužba protiv Jugoslavije (Srbije i Crne Gore) pred međunarodnim sudom pravde u Haagu" , autora prof. Zvonimira Šeparovića.
   


"CVRČAK" OKRUNJEN BRONČANOM MEDALJOM
28/07/2014

Zbor „Cvrčak“ Srednje škole Blato sudjelovao je na 3.međunarodnom festivalu zborova u Firenci (3rd International Choir festival) od 23.-25. srpnja 2014. Festival je okupio 12 zborova  iz cijelog svijeta (Kina, Poljska, Rusija, Japan, Filipini, Slovenija, SAD i Portugal ).


OBAVIJEST O SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA
25/07/2014

OBAVIJEST O SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA ZA UČENIKE OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE S MJESTOM PREBIVALIŠTA NA PODRUČJU OPĆINE BLATO Općina Blato u školskoj godini 2014/2015 sufinancirat će nabavku udžbenika za učenike osnovne i srednje škole s mjestom prebivališta na području Općine Blato kako slijedi: Za učenike osnovne škole Blato Općina Blato sufinancirat će nabavku svih novih udžbenika, dok su roditelji obvezni financirati radne bilježnice; Za učenike srednje škole Blato ko [ ... ]


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Općinsko vijeće

Nema dokumenata
Baner
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting