Prižba
Home

Vijesti

DONACIJA HRVATSKE MATICE ISELJENIKA PODRUŽNICE SPLIT
07/10/2015

U svibnju ove godine održana je manifestacija “Tajanstvena je zemlja suza” u suradnji Blatskih fižula – ustanove u kulturi, Turističke zajednice Općine Blato i etno kuće Barilo sa kojom je po prvi puta obilježen Međunarodni dan muzeja u Blatu, manifestacija međunarodnog karaktera čija je ovogodišnja tema bila “Muzeji za održivo društvo”.


ČESTITKA U POVODU DANA NEOVISNOSTI, 8. LISTOPADA 2015. GODINE
07/10/2015

POŠTOVANI SUGRAĐANI!

OBILJEŽAVAJUĆI DAN NEOVISNOSTI, DAN KADA JE HRVATSKI SABOR 1991. GODINE DONIO POVIJESNU ODLUKU O PROGLAŠENJU NEOVISNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE, S POŠTOVANJEM SE SJEĆAMO SVIH KOJI SU PRIDONIJELI OSTVARENJU VIŠESTOLJETNE TEŽNJE HRVATSKOG NARODA ZA SAMOSTALNOM DRŽAVOM, OSOBITO HRVATSKIH BRANITELJA.

UZ ŽELJU DA PONOSNO PROSLAVIMO SVOJ BLAGDAN, SVIMA VAMA UPUĆUJEM ISKRENE ČESTITKE.


NAČELNIK OPĆINE BLATO
ANTE ŠEPAROVIĆ


DODJELA STIPENDIJA OPĆINE BLATO ZA AKADEMSKU GODINU 2015/2016
06/10/2015

Nakon provedenog Natječaja za dodjelu stipendija Općine Blato za akademsku godinu 2015/2016 godinu Načelnik Općine Blato donio je Zaključak o dodjeli stipendija za slijedeće studente:


OBILJEŽAVANJE DANA NEOVISNOSTI
06/10/2015

Povodom Dana neovisnosti, 08. listopada (četvrtak) 2015. godine  u 9,30 sati općinski načelnik će u ime Općine Blato i u ime svih Blaćana položiti vijenac i zapaliti svijeću pred Spomen križ u groblju Sv. Križa u Blatu, u spomen na sve stradale hrvatske branitelje u borbi za neovisnost Hrvatske države.
U svečanom protokolu uz izaslanstvo Općine Blato sudjelovati će HGU Sveta Vincenca, V.U. Kumpanjija, te župnik don. Željko Kovačević koji će po završetku u Župnoj crkvi Svih  [ ... ]


U SPOMEN NA POK. ŽELIMIRA ŽANETIĆA
05/10/2015

Dana 05. listopada (ponedjeljak) 2015. godine u 9,00 sati predsjednik Općinskog vijeća Blato,  zajedno sa predstavnicima Općine Blato i  članovima obitelji položili su vijenac i zapalili svijeće na Spomen križ u groblju Sv. Križa u Blatu u znak sjećanja na pok. Želimira Žanetića, a koji je u Domovinskom ratu  kao pričuvni redarstvenik stradao 1991. godine kod Slanoga.


DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE
05/10/2015
article thumbnail

Povodom obilježavanja Dana kruha - dana zahvalnosti za plodove zemlje, danas u dvorištu školske zgrade u Blatu održana je prigodna svečanost.


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Općinsko vijeće

Nema dokumenata
Baner
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting