Prigradica
Home

Vijesti

USKRSNI SAJAM
30/03/2015
article thumbnail

  U subotu, 28. ožujka 2015.godine, održan je već tradicionalni, treći po redu Uskrsni sajam u organizaciji TZO Blato. Ove godine sajam se održavao na otvorenom, i to na Trgu dr.Franje Tuđmana na zadovoljstvo brojnih posjetitelja koji su uživali u raznolikoj ponudi maštovitih, originalnih i zanimljivih uskrsnih ukrasa. Sajam je humanitarnog karaktera pa je tako i sav prihod namijenjen udrugama i ustanovama koje su izlagale.


GLAVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA V.U. KUMPANJIJA
30/03/2015
article thumbnail

U vijećnici Općine Blato 27. ožujka je održana Glavna godišnja skupština V.U. Kumpanjija. Nakon izviješća predsjednika, vojvode, blagajnika i predsjednika Nadzornog odbora uslijedila je dodjela priznanja.


DRUŠTVO "NAŠA DJECA", KOPRIVNICA U BLATU
30/03/2015

Od ponedjeljka do četvrtka u Blatu će boraviti članovi Društva "Naša djeca" iz Koprivnice, udruge koja organizira raznovrsne edukativne, zabavne, sportske, ekološke i kulturne sadržaje za djecu i mlade, provodi niz aktivnosti na promicanju dječjih prava, zaštite i unaprijeđenja dječjeg zdravlja, te sudjeluje u brojnim projektima namijenjenima djeci koje potiče Savez društava Naša djeca Hrvatske. Za vrijeme svog boravka u Blatu u jutarnjim satima lutkarska družina Kopriva Pec-Pec  [ ... ]


SASTANAK S OBRTNICIMA U OPĆINI BLATO
26/03/2015

Na inicijativu općinskog odbora Udruženja obrtnika Korčula-Lastovo, u utorak, 24. ožujka 2015. godine, održan je zajednički sastanak predstavnika Općine Blato i općinskog odbora Udruženja obrtnika Korčula-Lastovo. Kao predstavnici Općine Blato, na sastanku su,  pored načelnika gosp. Ante Šeparovića, bili i zamjenica načelnika, gđa. Katarina Kovačić, predsjednik Općinskog vijeća, gosp. Tonći Padovan, članovi Odbora za proračun, financije i gospodarstvo, te predstavnice Upr [ ... ]


USKRSNA RADIONICA U NARODNOJ KNJIŽNICI BLATO
25/03/2015
article thumbnail

  Jučer (24. ožujka 2015.) je u Narodnoj knjižnici Blato održana uskrsna radionica gdje su okupljeni ukrašavali jaja salvetnom tehnikom te izrađivali ukrasne košarice. U dobroj atmosferi, uz pomoć knjižničarki narodne i školskih knjižnica izrađeno je mnoštvo šarolikih ukrasa od kojih su neki izloženi na Dječjem odjelu Knjižnice dok su ostale polaznici radionice ponijeli kući kao uspomenu na radionicu.


USKRSNI SAJAM
24/03/2015
article thumbnail


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Općinsko vijeće

Nema dokumenata
Baner
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting