Prigradica
Home
OBAVIJEST GRAĐANIMA - Sunčani ratak d.o.o.

Poštovani građani,

budući da je ovih dana javnost obasuta neistinitim informaciijama od strane predstavnika tvrtke SUNČANI RATAK d.o.o., Sesvete, Međugorska 6 , u svezi legalnosti rada i naloga za rušenje objekta, Općina Blato ima potrebu ovim putem izvijestiti javnost o stvarnom stanju, iako smo i do sada bili otvoreni za svaku pismenu i usmenu informaciju u prostorijama Općine.

Cijeloviti dokument obavijesti sa rješenjem građevinske inspekcije možete preuzesti i pogledati ovdje:  Cjeloviti dokument

 
XXII. BLATSKO LJETO

 

alt

Opširnije...
 

Vijesti

"VLAŠKA POSLA" HIT TEATAR
23/07/2014
article thumbnail

U sklopu dramskog programa XXII. Blatskog ljeta u velikoj dvorani Doma kulture sa početkom u 21:00 sat u izvedbi Hit Teatra izvedena je predstava "Vlaška posla".


POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI REPUBLIKE HRVATSKE ZA 2015. GODINU U KULTURI
21/07/2014

Na temelju Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi („Narodne novine“, broj 47/90, 27/93 i 38/09) te članaka 2., 3., 4. i 5. Pravilnika o izboru i utvrđivanju programa javnih potreba u kulturi („Narodne novine“, broj 69/12, 44/13, 91/13) Ministarstvo kulture Republike Hrvatske objavljuje
Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2015. godinu

U proračunu Republike Hrvatske osiguravaju se sredstva za javne potrebe u kulturi, a to su djelatnosti u [ ... ]


ZABAVNO-GLAZBENA VEČER "LIPOTA ME TVOJA ZOVE", KARBUNI
21/07/2014
article thumbnail

U petak, 18.srpnja 2014.godine u sklopu XXII. Blatskog ljeta održana je prva ovogodišnja zabavno glazbena večer “Lipota me tvoja zove” u organizaciji Turističke zajednice općine Blato, a u suradnji sa Radio Blatom i Blatskim fižulima – ustanovom u kulturi. Nakon otvaranja večeri od strane organizatora, zabavno-glazbena večer u predivnom ambijentu uvale Karbuni nastavila uz pjevanje klape Kumpanji, uz atrakciju večeri – potezanje konopa.


HUMANITARNA MALONOGOMETNA UTAKMICA "OTVORIMO SRCE"
21/07/2014

Sinoć u organizaciji Udruge osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato odigrana je na igralištu za male športove u Blatu već tradicionalna humanitarna malonogometna utakmica “Otvorimo srce”.Sudjelovale su dvije ekipe “Plavi” i “Modri”. Ekipa Plavih je pobjedila sa rezultatom 9:8.Ante Surjan se u ime Udruge zahvalio sudionicima, publici i svim ljudima „otvorena“ srca koji su novčanim prilozima donirali sredstva „Vincenci“ .


NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA ZA AKADEMSKU GODINU 2014./2015.
21/07/2014


REZULTATI 4. ISPITIVANJA KAKVOĆE MORA
21/07/2014

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije  svake godine provodi Program utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije kojim su obuhvaćene 4  plaže na području općine Blato: Veli žal na Prižbi, plaža na Prišćapcu, plaža u Prigradici u uvali, te plaža u Prigradici iza „jige“.
Četvrtim redovnim ispitivanjem mora, koje je Zavod proveo u periodu od 01. do 11. srpnja, more na navedenim  plažama na području općine Blato ocijenjen [ ... ]


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Općinsko vijeće

Nema dokumenata
Baner
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting