Gršćica
Home

Vijesti

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU 13. SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA
02/03/2015

13. sjednica Općinskog vijeća Blato održat će se  05. ožujka (četvrtak) 2015. godine u vijećnici Općine Blato s početkom u 17.00 sati sa slijedećim dnevnim redom:   1.    Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Izjave o osnivanju EKO-d.o.o. Blato;
2.    Prijedlog Odluke o izradi  dopune Prostornog plana uređenja Općine Blato;
3.    Prijedlog Odluke o imenovanju tri člana Upravnog vijeća Predškolske ustanove „Dječji vrtić Blato“;
4.    Prijedlog Izvješća o s [ ... ]


NOVE INTERNET STRANICE ETNO MUZEJA BARILO
02/03/2015
article thumbnail

  Obaviještavamo Vas da je internet stranica etno muzeja Barilo od sada dostupna u novom, redizajniranom ruhu te Vas svakako pozivamo da posjetite i pogledate njihove ažurirane stranice, ali i preporučite Vašim posjetiteljima i prijateljima budući je etnografska zbirka Barilo nezaobilazna destinacija tijekom Vašeg boravka u Blatu i na otoku Korčuli.


KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA - JAVNI POZIV MINISTARSTVA TURIZMA
27/02/2015

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“.  Ministarstvo turizma će, s ukupno 24.194.000,00 kuna, sufinancirati projekte za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma, za što se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva iz [ ... ]


UČENICE OŠ BLATO PRVAKINJE, A UČENICI VICEPRVACI DALMACIJE
26/02/2015
article thumbnail

  U Dubrovniku je 25. veljače 2015. održano poluzavršno natjecanje Državnog prvenstva školskih športskih klubova u šahu-južna skupina na kojem su sudjelovali učenice i učenici Osnovne škole "Blato".


KLAPA KOLAJNA I KLAPA KORAJA GOSTOVALE U ZAGREBU
25/02/2015
article thumbnail

Klapa Kolajna i klapa Koraja, koje zajedno čine i naš djevojački zbor „Cvrčak“ gostovale su prošli vikend kod svojih vršnjakinja iz IX.gimnazije Zagreb.
Svojim programom prikazali smo naše kulturno bogatstvo, ono čime se ponosimo i što nas motivira da živimo i uživamo u glazbi.


STRUČNO OCJENJIVANJE I DEGUSTACIJA VINA U KONOBI ZLINJE
23/02/2015
article thumbnail

Društvo prijatelja “Vino u tradiciji življenja” Blato organiziralo je u konobi „Zlinje“ tradicionalno druženje članova i prijatelja sa čitavog otoka Korčule, uz stručno ocjenjivanje i degustaciju vina. Okupljene je u ime Društva pozdravio predsjednik Ante Šeparović koji se zahvalio svima na doprinosu i promicanju kulture pravljenja i pijenja vina, te se ukratko osvrnuo na aktivnosti Društva u protekloj godini i najavio „akcije“ vinara za 2015. godinu.


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting