Prigradica
Home
OBAVIJEST GRAĐANIMA - Sunčani ratak d.o.o.

Poštovani građani,

budući da je ovih dana javnost obasuta neistinitim informaciijama od strane predstavnika tvrtke SUNČANI RATAK d.o.o., Sesvete, Međugorska 6 , u svezi legalnosti rada i naloga za rušenje objekta, Općina Blato ima potrebu ovim putem izvijestiti javnost o stvarnom stanju, iako smo i do sada bili otvoreni za svaku pismenu i usmenu informaciju u prostorijama Općine.

Cijeloviti dokument obavijesti sa rješenjem građevinske inspekcije možete preuzesti i pogledati ovdje:  Cjeloviti dokument

Vijesti

POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE ZA 2015. GODINU
25/08/2014

Na temelju Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, znanost i šport, o b j a v lj u j e

P O Z I V
za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi
Dubrovačko – neretvanske županije za 2015.


PROMOCIJA KNJIGE "BLATO NA KORČULI U NOVINAMA XIX. STOLJEĆA (1862.-1918.)" PAVLA ŠEPAROVIĆA
22/08/2014

  U velikoj dvorani Doma kulture 22. kolovoza (petak) sa početkom u 20:30 minuta promovirana je knjiga "Blato na Korčuli u novinama XIX. stoljeća (1862.-1918.)" Pavla Šeparovića (urednik Serđo Dokoza) O knjizi su govorili prof.dr.sc. Serđo Dokoza i dr.sc. Vinicije B. Lupis.


JOSIP SULIČIĆ PRVI NA BRZOPOTEZNOM ŠAHOVSKOM TURNIRU
22/08/2014

U organizaciji Šahovskog kluba "Blato" dana 21. kolovoza 2014. god. održan je šahovski brzopotezni turnir u hotelu "Lipa". Sudjelovalo je 13 natjecatelja, a turnir je odigran po sustavu kup-natjecanja.  Nakon uzbudljive šahovske partije u finalu je Josip Suličić pobjedio Marina Sardelića.    Voditelj turnira Milat Ante je finalistima uručio zaslužena priznanja, a ugodno druženje nastavljeno je u Restoranu "Zlinje".


PRIMANJE U UREDU NAČELNIKA ZA ČLANOVE I DJELATNIKE CENTRA VDC, NOVA GORICA
21/08/2014
article thumbnail

U uredu načelnika danas je upriličeno primanje za članove Centra VDC (Varstveno delovnega centra), Nova Gorica iz Slovenije i njihovih domaćina u Blatu Udruge osoba s posebnim potrebama Vincenca Blato. U uredu načelnika goste iz Slovenije primio je načelnik Općine Blato Ante Šeparović, zamjenica načelnika Katarina Kovačić i direktorica TZO Blato Maja Šeparović.  


OBILJEŽAVANJE EUROPSKOG DANA SIJEĆANJA NA ŽRTVE TOTALITARIZMA I AUTORITARNIH REŽIMA
21/08/2014

Obilježavanjem Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima, Hrvatska se pridružila većini zemalja članica EU u kojima se, na preporuku Europskog parlamenta, potiče na promišljanje osjetljivih i kompleksnih pitanja zajedničke povijesti i njezina očuvanja kako bi sljedeće generacije mogle iz nje učiti i graditi suživot na temeljima demokracije i uvažavanja temeljnih prava.

Povodom Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarizma i autoritarnih režima, 23 [ ... ]


PROMOCIJA KNJIGE "BLATO NA KORČULI U NOVINAMA XIX. STOLJEĆA (1862.-1918."
19/08/2014

Pozivamo Vas na promociju knjige "Blato na Korčuli u novinama XIX. stoljeća (1862-1918)"  Pavla Šeparovića koja će se održati u velikoj dvorani Doma kulture 22. kolovoza (petak) sa početkom u 20:30 sati. Promotori knjige su prof.dr.sc. Serđo Dokoza i dr.sc. Vinicije B. Lupis. Blatski fižuli - ustanova u kulturi


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting