Blato
Home

Vijesti

ZMAJEVA NOĆ
08/02/2016
article thumbnail

U velikoj dvorani u Blatu održana je tradicionalna Zmajeva noć, a čiji je domaćin bio blatski športski klub "Zmaj". Večer je prigodno otvorio predsjednik Andrej Podbovšek, koji se zahvalio svim bivšim i sadašnjim igračima i članovima uprave, te navijačima, sponzorima i projateljima kluba na podršci i doprinosu.


KUĆNA ZABAVA VITEŠKOG UDRUŽENJA KUMPANJIJA
08/02/2016
article thumbnail

Odjeljenje prehrambenog folklora koje djeluje u okviru Viteškog udruženja „Kumpanjija“ – Blato priredilo je u dalmatinskoj konobi „Zlinje“ tradicionalnu 58. po redu Kućnu zabavu i Večer blatske spize i slastica. Kućnu zabavu prigodno je otvorio predsjednik Tomislav Bačić koji se zahvalio članovima i prijateljima „Kumpanjije“ na spravljenim jelima i slasticama, i na održavanju i promicanju izvornih blatskih običaja i kulinarske tradicije Blata. Nakon prigodne molitve i bla [ ... ]


SAT RELAKSACIJE U NARODNOJ KNJIŽNICI BLATO
05/02/2016
article thumbnail

U četvrtak, 4. veljače u Narodnoj knjižnici Blato održan je sat relaksacije pod vodstvom Maje Tičinović Žuvela članicom udruge Art of Living.


RADIONICE TRADICIONALNE IZRADE SAPUNA
03/02/2016
article thumbnail

Sa ciljem educiranja svih dionika direktno ili indirektno uključenih u turističku ponudu te unaprijeđenja usluga i podizanja kvalitete iste Turistička zajednica općine Blato nastavlja sa ciklusom edukacija za sve iznajmljivače i djelatnike u turizmu.


MATURALNI PLES
03/02/2016
article thumbnail

Velika dvorana Doma kulture 30. siječnja 2016. (subota) bila je središte zabave i veselja.


STRUČNO OCJENJIVANJE I DEGUSTACIJA VINA U KONOBI "ZLINJE"
01/02/2016
article thumbnail

Društvo prijatelja “Vino u tradiciji življenja Blato“ organiziralo je u dalmatinskoj konobi „Zlinje“ tradicionalno druženje članova i prijatelja sa čitavog otoka Korčule, uz stručno ocjenjivanje i degustaciju vina.


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting