Blato
Home NASLOVNICA

Vijesti

PRIMANJE ZA NAJBOLJE UČENIKE OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE BLATO
16/07/2018
article thumbnail

Dana 16. srpnja 2018. godine u 10,30 sati u dvorani Doma kulture održano je već tradicionalno primanje za 60 najboljih u učenika Osnovne i Srednje škole Blato, njihovih mentora i ravnatelja škola.


U AKCIJI DDK DAROVANO 58 DOZA KRVI
16/07/2018

Klub dobrovoljnih darivatelja krvi Blato, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Korčula organizirao je u Domu zdravlja u Blatu drugu ovogodišnju (dvodnevnu) akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Ovoga puta akciji se odazvalo 70 darivatelja od kojih je uzeto 58 doza krvi, a među kojima je bio i jedan darivatelj koji je prvi puta darovao krv.


OBILJEŽAVANJE 125 GODINA NARODNE GLAZBE BLATO
13/07/2018
article thumbnail

Povodom obilježavanja 125 godina uspješnog rada i djelovanja Narodna glazba Blato obilježila je taj veliki jubilej svečanom skupštinom Narodne glazbe Blato koja se održala 12. srpnja 2018. godine u vijećnici Općine Blato, a nakon sjednice otvorena je izložba pod naslovom "125 godina Narodne glazbe Blato kroz fotografiju".


POZIV NA PREDAVANJE
11/07/2018

Poštovani sugrađani, Pozivamo Vas na predavanje koje će se održati 13. srpnja (petak) 2018. godine  s početkom u 09:00 sati u vijećnici Općine Blato na temu: 1.      Nova katastarska izmjera kao uvjet za obnovu katastra i zemljišne knjige; 2.      Vodni resursi otoka Korčule i mogućnosti navodnjavanja.     S poštovanjem,   NAČELNIK Ante Šeparović, dipl.ing.


BRAČNI PAR HILDEGARD I RALPH NADER DOLAZE NA PRIŠĆAPAC VEĆ TRIDESET GODINA
10/07/2018
article thumbnail

Bračni par Hildegard i Ralph Nader iz Njemačke odabiru Prišćapac već trideset godina za svoju ljetnu destinaciju kod obitelji Ruže Martinović.Povezanost ove obitelji s njihovim gostima traje već godinama. Međusobno povjerenje, druženje i ugodna obiteljska atmosfera najbolje govore o razlozima zbog kojih su iznova dragi gosti u našoj destinaciji i ne samo gosti koji se uvijek ponovno vraćaju, već i sa zadovoljstvom našu destinaciju promoviraju svojim prijateljima i članovima obitel [ ... ]


SASTANAK S VODITELJICOM MATIČNE SLUŽBE U NARODNOJ KNJIŽNICI BLATO
10/07/2018

U ponedjeljak, 10. srpnja 2018. godine u prostorijama Narodne knjižnice Blato održan je sastanak s voditeljicom službe za narodne i školske knjižnice Dubrovačko-neretvanske županije gđom. Maricom Šapro Ficović, a kome su prisustvovali načelnik Općine Blato g. Ante Šeparović i djelatnice knjižnice.


Ostale vijesti
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting