Obitelj Šćepankova iz Češke prvi put je došla na Prižbu 1996. godine i od tada su već 14 godina stalni gosti kod obitelji Marija Bosnića. Zanimljivo je da dolaze dva puta godišnje na dvotjedni odmor kod srdačnih domaćina na Prižbu, koju ujedno nazivaju i svojim drugim domom: najprije u lipnju te potom u rujnu, a redovito sa sobom dovode i ostale članove svoje obitelji i prijatelje.

Bračni par Metka i Andrej Malgaj iz Slovenije punih 10 godina provode svoj godišnji odmor u predivnom okruženju uvale Črnja Luke kod svojih gostoljubljivih domaćina, obitelji Mire Bačić. Još od prvog puta kad su došli, pronašli su sve ono što im je potrebno za idealan godišnji odmor, što je i razlog zašto se i danas uvijek rado vraćaju kod svojih domaćina.

Turistička zajednica općine Blato u svom radu posebnu pažnju pridaje dugogodišnjim gostima koji su ujedno i pravi ambasadori našeg turizma pa su ovom prilikom ugošćene obitelji Šćepankova i obitelj Malgaj zajedno sa njihovim domaćinima dobili prigodne poklone i zahvalnicu za dugogodišnju vjernost.

Čestitamo obitelji Šćepankova i obitelji Malgaj i želimo im još puno lijepih i nezaboravnih trenutaka na našem otoku!

Preuzeto s web stranice Turističke zajednice općine Blato


Ispis