Blato
Home NASLOVNICA

Vijesti

LJETNA IGRAONICA U UVALI PRIGRADICA
19/08/2019
article thumbnail

U okviru blatskog ljeta ove smo godine organizirali ljetnu igraonicu u uvali Prigradica. Uz glazbu i smijeh djeca su se zabavljala u raznim igrama koje su za njih pripremile članice Udruge.


56. SMOTRA BLATSKOG FOLKLORA I ZATVARANJE XXVII. BLATSKOG LJETA
16/08/2019
article thumbnail

56. smotrom blatskog folklora i svečanim spuštanjem zastave Blatskog ljeta u povijesnoj jezgri Blata, na Plokati, sinoć je službeno zatvoreno XXVII. blatsko ljeto.


KONCERT KLAPE RIŠPET
14/08/2019
article thumbnail

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, održala je veliki koncert u prekrasnom ambijentu povijesne jezgre Blata, na Plokati, 13. kolovoza.


ODIGRANA PREDSTAVA DIVNA OD PRHNJA
13/08/2019
article thumbnail

U izvedbi dramske skupine Studio 92 u ponedjeljak (12. kolovoza) na blatskoj Plokati odigrana je predstava za vele i male “Divna od prhnja” (Pepeljuga po blatski).


ODRŽAN SCENSKI PRIKAZ BITKE NA GIČE
13/08/2019
article thumbnail

Ljubitelji turističkih i povijesnih atrakcija koji su se zatekli u Blatu 10. kolovoza bili su dijelom još jednog scenskog prikaza „Bitke na Giči”.


POSTAVLJEN PRIJENOSNI DEFIBRILATOR (AVD UREĐAJ) U BLATU
13/08/2019
article thumbnail

Postavljanjem AVD uređaja na području Općine Blato pridružili smo se općinama i gradovima koji su ovakve uređaje postavili u sklopu prevencije iznenadne srčane smrti. Ovaj uređaj podiže razinu sigurnosti ljudi koji borave u Blatu, te ga može koristiti svaka osoba – laik i spasiti tuđi život. Naime uređaj vrši analizu srčanog ritma, daje upute spašavatelju glasom, na hrvatskom jeziku i omogućuje defibrilaciju. Potpuno su sigurni, jer uređaj neće dozvoliti defibrilaciju osim  [ ... ]


Ostale vijesti

PLAN JAVNE NABAVE 2018.

Plan javne nabave se može preuzesti ovdje: PLAN JAVNE NABAVE ZA 2018.

 
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting