Uz članove Udruge Skupštini su nazočili načelnik Općine Blato Ante Šeparović, zamjenica načelnika Katarina Kovačić i predsjednik Općinskog vijeća Tonći Padovan.

Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge Marina Milat koja se u svom pozdravnom obraćanju osvrnula na rad i rezultate koje je Udruga ostvarila od njezinog imenovanja predsjednicom te uputila zahvalu svima koji sudjeluju i podržavaju rad Udruge, posebno Općini Blato.

U nastavku Skupštine usvojene su izmjene Statuta te jednoglasnom odlukom razrješeni su dužnosti predsjednik, dopredsjednik, tajnik, upravni i nadzorni odbor, te članovi stegovnog suda i likvidator Udruge te imenovani novi.

Za novu predsjednicu izabrana je Diana Radaić, a za dopredsjednicu Dijana Joković. U novi Upravni odbor su, na razdoblje od četiri godine, imenovani Diana Radaić, Dijana Joković, Nikolina Maleš, Aleksandra Grego, Marija Marinović, Olivera Surjan te Jurica Petković, a u Nadzorni odbor Marina Milat, Emilijo Šeparović i Jelica Anić dok Stegovni sud sačinjavaju Antonela Šeparović, Mara Sardelić i Milena Borovina. Novom tajnicom imenovana je Nikolina Maleš.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju novoizabrana predsjednica Diana Radaić predstavila je smjernice rada te upoznala nazočne s planom i programom za slijedeće razdoblje.

alt

alt


Ispis