Nakon što je Franciska Jurišić Bačić u ime domaćina pozdravila sve nazočne i predstavila autora, popularni Aco predstavio je publicističko-memoarsku knjigu koju je objavio nakon tri zbirke poezije, a u kojoj otkriva što se događalo iza kamera snimanja popularnog televizijskog showa.
To je knjiga prisjećanja na snimanje emisije „Nedjeljom u dva“ i onoga što se događalo u toj emisiji, kroz priču o sto ljudi koji su prodefilirali kroz emisiju. U knjizi se prisjećam stvari koje su se dogodile prije i poslije emisije, a mislim da bi te goste bolje oslikale nego samo predstavljanje u emisiji. Knjiga je pisana godinu i pol dana i ostvarila je relativno dobar uspjeh – kazao je pritom Stanković, te ispričao neke od lijepih i dirljivih susreta, ali i neugodnih situacija, gdje je nakon emisije dolazilo i do žešće rasprave i svađe s gostima. Nakon predstavljanja i čitanja ulomaka brojni posjetitelji postavljali su pitanja Stankoviću, uglavnom na temu i sadržaj njegove knjige i gostiju u emisiji „Nedjeljom u dva“.
Inače, popularni voditelj i novinar Aleksandar Stanković trenutačno putuje Dalmacijom i pravi putopisnu reportažu, a posebno mjesto u njoj, kako je pritom istakao, biti će susret i druženje sa prijateljima iz Moto kluba „Korčula“.

alt

alt

alt

tekst i foto: Dinko Oreb


Ispis