Karbuni
Home

Vijesti

ODRŽANA PREZENTACIJA GLAVNOG PROJEKTA IZGRADNJE NOVOG DJEČJEG VRTIĆA I JASLICA U BLATU
21/03/2017

Dana 16. ožujka 2017. godine u dvorani Doma kulture u Blatu održana je prezentacija „Glavnog projekta izgradnje novog Dječjeg vrtića i jaslica u Blatu“. Nakon uvodne riječi Načelnika Općine Blato gosp. Ante Šeparovića, arhitektica Dina Rajković, direktorica tvrtke APZ – inženjering Zagreb nazočne je detaljno upoznala sa projektom izgradnje, a koji je u skladu s pedagoškim, arhitektonskim i svim drugim potrebnim standardima.


ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA OPĆINSKOG DJEČJEG VIJEĆA OPĆINE BLATO
17/03/2017
article thumbnail

U četvrtak, dana 16. ožujka 2017. godine u 17,00 sati u uredu Načelnika Općine Blato održana je konstituirajuća sjednica Općinskog dječjeg vijeća Općine Blato.


OBAVIJEST O ODRŽAVANJU 26. SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA
16/03/2017

26. sjednica Općinskog vijeća Blato održat će se  20. ožujka (ponedjeljak) 2017. godine u vijećnici Općine Blato s početkom u 17:00 sati sa slijedećim dnevnim redom:  


POZIV NA PREZENTACIJU GLAVNOG PROJEKTA IZGRADNJE NOVOG DJEČJEG VRTIĆA I JASLICA U BLATU
14/03/2017

POŠTOVANE BLAJKE I BLAĆANI!   POZIVAMO VAS DANA 16. OŽUJKA 2017. GODINE (ČETVRTAK) U 19:00 SATI U VELIKU DVORANU DOMA KULTURE NA PREZENTACIJU „GLAVNOG PROJEKTA IZGRADNJE NOVOG DJEČJEG VRTIĆA I JASLICA U BLATU“.  


U AKCIJI DDK DAROVANO 84 DOZA KRVI
13/03/2017
article thumbnail

Klub dobrovoljnih darivatelja krvi Blato, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Korčula organizirao je u Domu zdravlja u Blatu prvu ovogodišnju (dvodnevnu) akciju dobrovoljnog darivanja krvi.


JAVNI POZIV ZA PROJEKT PODRŠKE INSTITUCIONALNOM I ORGANIZACIJSKOM RAZVOJU UDRUGA, TE ORGANIZACIJA MANIFESTACIJA, SUSRETA, NATJECANJA, PRIREDBI I SL. U 2017. GODINI
09/03/2017

JAVNI POZIV ZA PROJEKT PODRŠKE INSTITUCIONALNOM I ORGANIZACIJSKOM RAZVOJU UDRUGA, TE ORGANIZACIJA MANIFESTACIJA, SUSRETA, NATJECANJA, PRIREDBI I SL. U 2017. GODINI I.PREDMET JAVNOG POZIVA: podrška institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga s područja Županije donacije i sponzorstva jednodnevne i višednevne manifestacije (obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, drugih manifestacija i slično) II.OPĆ [ ... ]


Ostale vijesti

42. FESTIVAL DALMATINSKIH KLAPA "OMIŠ 2008"

42. Festival dalmatinskih klapa Omiš 2008., započeo je svojim zbivanjima u petak 23. svibnja 2008. g. i to sa „Večeri novih skladbi" koja se održala u Domu kulture s početkom u 21,00 sat. Nakon festivalske himne i svečanog podizanja festivalske zastave, festival je otvorio zamjenik gradonačelnika Omiša Mijo Mimica, a u ime domaćina svima okupljenima se obratio mr.ph. Želimir Bosnić. Te večeri natjecalo se 13 klapa i to:
Image 
1.  Smiljan Radić – Vlasta Vrandečić-Lebarić
     Baš tak' u te jubin
     ADRION / Makarska

2. Krešimir Magdić – Augustin Draginić Šaška
    Plač Marka Koćine
    ĆAKULONE / Zagreb

3. Igor Brešan – obr. Krešimir Magdić
    Ne izusti zbogom
    FILIP DEVIĆ / Split

4. Joško Ćaleta – Vlasta Vrandečić-Lebarić
    Baratoš
    Braciera / Bol

5. Blaženko Juračić - Silvije Strahimir Kranjčević
    Tiranima
    SOLIN / Solin

6. Živko Ključe – Tina Ključe
    Bi li sritan bija
    LUKA / Rijeka

7. Eliana Trutin – Dinko Škevin
    Ne tentaj vraga
    BRODARICA / Brodarica

8. Vlasta Vrandečić – Lebarić
    Ako te jubav moja u snu obajde
    TRAGOS / Trogir

9. Bruno Vučković/Marko Rogošić – Bruno Vučković
    Nima bez nje mira
    BUNARI / Vodice

10. Vinko Didović – Jakša Fiamengo
      Dobri neverin
      NEVERIN / Kaštel Lukšić11. Duško Tambač – Anela Borčić
      Mirina
      ŠUFIT / Split

12. Srđan Berdović – Jakša Fiamengo
      Prošla je krasota
      GRDELIN / Zagreb i Teodora Festini

13. Ivica Kaleb – Vojso Mataga
      Jezik ditinjstva
      LUKA / Ploče

Nagradu publike „Lipin cvit" dobili su Ivica Kaleb i Vojso Mataga za skladbu „Jezik ditinjstva" u izvedbi klape „Luka" iz Ploča. Klapa „Šufit" iz Splita dobila je nagradu za najbolju izvedbu, a nagradu „Drago Ivanišević" za najbolje stihove Jakša Fiamengo za skladbu „Prošla je krasota" u izvedbi klape „Grdelin" iz Zagreba.
Autori Duško Tambača i Anela Borčić sa skladbom „Mirina" u izvedbi klape „Šufit" osvojili su zlatnu plaketu i prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda. Srebrnu plaketu dobio je autor Blaženko Juračić, za skladbu Tiranima, u izvedbi klape „Solin" iz Solina, dok su brončanu plaketu dobili Joško Ćaleta i Vlasta Vrandečić – Lebarić za skladbu „Baratoš" u izvedbi klape „Braciera" iz Bola, te Bruno Vučković i Marko Rogošić, za skladbu „Nima bez nje mira" koju je izvela klapa „Bunari" iz Vodica.
 
U sklopu festivalskih događanja u subotu 24. svibnja održala se revijalna večer sudionika festivala. Nastupili su kalpe: Bunari iz Vodica, Filip Dević iz Splita, Grdelin iz Zagreba, Luka iz Ploča, Luka iz Rijeke te Neverin iz Kaštel Lukšića.
 Image
Image 
 Image
Image 
Image 
 
 
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support
Web Hosting Cheap Web Hosting PayPal Hosting